Sponsoren

Graag wil ik beginnen met mijn sponsoren heell erg bedanken!
Het zijn super lieve mensen en doen stuk voor stuk hun uiterste best om iedereen tevreden te houden !

Natural horses products

Hallo allemaal, 

Ik ben Jasmijn en ben een amateur fotograaf.
 De passie is eigelijk al ontstaan toen ik klein was. Altijd toen we op vakantie gingen trok ik foto's met de camera van mijn papa.
Sinds een paar jaar heb ik dan uiteindelijk mijn eigen camera gekocht en heel wat gerief. Ik trek heel graag foto's van dieren en de natuur.
Ook kan je ons volgen op de pagina Photography Criceto op facebook daar komen regelmatig fo
to's op.
 Uiteindelijk ben ik ook begonnen met photoshop (vooral foto manipulatie). Ik heb alles op mijn eigen geleerd heb nooit cursussen gevolgd maar dit ga ik later toch nog doen om mijn kennis wat uit te breiden en nog wat beter te worden.
Natuurlijk sponser ik ook Romy en ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen! Als je vragen hebt of intresse hebt in een shoot kan je altijd een berichtje sturen naar mijn pagina.

Hallo

wij zijn Natural Horseproducts en wij verkopen van alle artikelen voor paarden en honden zoals touwhalsters, leadropes, gezonde paardensnoepjes,.... Wij zijn hiermee begonnen omdat wij de normale manier van werken niet oke vonden en wij wouden een betere manier en hieruit is dit voortgevloeid. Wij bestaan sinds 2015.